Camping La Colombière
Camping La Colombière is een mooie en ruime camping met een overdekt zwembad, een open lucht zwembad met kinderbad en waterparadijs. Door de centrale ligging in de Franse Alpen heeft u vele mogelijkheden voor uitstapjes. De comfortabele stacaravans boekt u exclusief via Franse-Alpen.com bij Vacanceselect. Dat wordt genieten van natuur, luxe en comfort in de Franse Alpen!

Ligging Camping La Colombière

Camping La Colombière ligt op een bijzondere plek in de Franse Alpen en niet ver van de gezellige stad Genève (ongeveer 10 minuten rijden) met daarbij het prachtige Meer van Genève. Camping La Colombière is een plek om te genieten van de schitterende natuur, maar is ook een plek waar u met het hele gezin kunt bijkomen tijdens een heerlijke vakantie. Deze camping beschikt onder andere over een:

· Overdekt zwembad en 2 open lucht baden
· Gezellig restaurant met terras
· Dagelijks een kinderanimatie programma

Tevens is er voor de kinderen een speeltuin met springkussen en kunnen zij zich sportief uitleven op het tennisveld.

Uw verblijf op Camping La Colombière

Op Camping La Colombière staan grote stacaravans met 3 slaapkamers. Deze comfortabele stacaravans staan in groepjes bij elkaar op mooie ruime plaatsen. Omdat alle stacaravans beschikken over een overdekt terras kunt u tijdens een warme zomerse avond heerlijk genieten.

Kom genieten van rust, luxe en comfort bij Camping La Colombière! Deze unieke vakantieplek biedt alles voor een geslaagde vakantie in de Franse Alpen! Geniet met uw hele gezin van al het moois dat deze camping én de bergachtige omgeving u te bieden heeft.

Foto’s Camping La Colombière