Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges
Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges is een heerlijke familiecamping, gelegen aan de rand van 2 veelzijdige gebieden; de Provence en de Franse Alpen. Direct bij binnenkomst valt u de gemoedelijke sfeer op. De campinggebouwen zijn volledig in stijl met de omgeving. Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges beschikt daarbij over vele voorzieningen. Naast een uitgebreid aquapark met diverse zwembaden, glijbanen en bubbelbaden is er voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

De omgeving van Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges

Zoekt u het liever hogerop en gaat u mee Paragliden? Of wilt u liever het avontuur op het water opzoeken en gaat u mee Raften op de rivier de Ubaye? Het is allemaal mogelijk in de nabije omgeving van Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges! Natuurlijk kunt u ook een dagje heerlijk ontspannen aan de oever van het Lac de Serre Ponçon. Door de gunstige ligging heeft u vanaf de camping een schitterend uitzicht over de Franse Alpen.

Culinair genieten bij Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges

Voor een heerlijk streekgerecht hoeft u niet ver te reizen, Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges beschikt over een uitstekend restaurant, waar u prima terecht kunt voor de lunch of voor een heerlijk diner. Maak kennis met de veelzijdige keuken van de Regio’s Provence-Alpes-Côte d’Azur. Van verrukkelijke kaasjes, olijven en brood tot overheerlijke wijn. Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag! De omgeving telt dagelijks diverse marktjes waar u verse ingrediënten kunt kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zongerijpte groenten en dagverse vis.

Kortom het wordt volop genieten bij Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges in de Franse Alpen!

Foto’s Camping Yelloh! Village Etoile des Neiges