Hotel Jam Session
Hotel Jam Session ligt recht tegenover de skipistes van Les Deux Alpes in de Franse Alpen en biedt u een gratis skiopslag. De hotelkamers van het Hotel Jam Session zijn voorzien van een groot bed, televisie en een luxe badkamer.

In de direct omgeving van het hotel vindt u verschillende skiwinkels. Daarnaast is Les Deux Alpes ook in de zomermaanden een prachtige omgeving voor een wandeling. In de hele hotel is gratis WiFi beschikbaar en Hotel Jam Session beschikt over een fitnessruimte.

In de ontbijtruimte wordt er elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd. U kunt ook genieten van een drankje in de hotelbar of Italiaanse gerechten proeven in het restaurant van Hotel Jam Session.

Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid. Tot de andere lokale faciliteiten behoren onder meer een skischool en een grote supermarkt, die zich beide op slechts 50 meter van de Hotel Jam Session bevinden.

Reserveer Hotel Jam Session

Uw verblijf in de Franse Alpen begint met een overnachting in Hotel Jam Session. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Kies online reserveren en wij vergelijken voor u alle hotelaanbieders van Hotel Jam Session op basis van prijs en beschikbaarheid!

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl

Foto’s Hotel Jam Session