Camping La Nublière
Wilt u graag op vakantie naar het meer van Annecy? Camping La Nublière in de Franse Alpen zal u zeker niet teleurstellen. De camping is direct aan het meer gelegen, met zijn kraakheldere water en vele watersportmogelijkheden. De nabijheid van de Franse Alpen met de bekende bergen zoals de Mont Blanc zorgen voor vele sportieve mogelijkheden.

Geniet van het privéstrand van Camping La Nublière, terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven op of in het water. Wilt u liever droog blijven? Huur dan eens een fiets op de camping en volg het prachtige fietspad langs het meer van Annecy tot in het schilderachtige Vieux Annecy waar u op diverse plekken heerlijk kunt eten aan het water.

Ontspannen op Camping La Nublière

Op Camping La Nublière is geen zwembad aanwezig, de camping is immers gelegen aan het meer, dat zich uitstekend leent om heerlijk in te zwemmen. Het vlot in het meer met onder andere een duikplank zorgt voor voldoende vermaak, net als de naast gelegen zeil- en surfschool.

Eten op Camping La Nublière

Wil u uiteten of toch liever op de camping eten? De campingwinkel van Camping La Nublière beschikt over een breed assortiment verse, lokale ingrediënten. Geen zin om te koken? Ook dat is geen probleem, bij de vele restaurantjes in bijvoorbeeld Vieux Annecy kunt u volop genieten van lokale specialiteiten.

Waar wacht u nog op? Boek uw vakantie bij Camping La Nublière vandaag nog online!

Foto’s Camping La Nublière